IMG 1611 000 1 848x300
Nieuws

Voedselpakketten hulp in Nederland

Voedselpakketten uitgedeeld in verschillende gebieden van Nederland

Ieder jaar delen we voedselpakketten uit aan behoeftigen in landen waar het nodig is. Dit jaar hebben we ook in Nederland op verschillende gebieden families voorzien van voedselpakketten.

In samenwerking met studentenvereniging Studenten Unie Nederland en Voedselbank Amsterdam hebben we hulpbehoeftige gezinnen die ingeschreven staan bij de voedselbank voorzien van voedselpakketten. In totaal zijn er 120 voedselpakketten voorbereid en afgeleverd aan de voedselbank.

Naast de geleverde hulp in Amsterdam heeft ook Stichting Milli Görüs Enschede Davet deelgenomen aan de campagne. Stichting Davet heeft samengewerkt met de voedselbank Enschede en rond de 300 voedselpakketten mogen afleveren aan de voedselbank.

Vluchtelingen in Nederland zijn niet vergeten

In samenwerking met de federaties die verbonden zijn aan de Nederlandse Islamitische Federatie (NIF) en de Islamitische voedselbank hebben wij onze hand uitgereikt aan de hulpbehoeftigen in Rotterdam en omgeving. Ook zij hebben de voedselpakketten mogen ontvangen. Liefdadige vrijwilligers hebben samen 300 voedselpakketten voorbereid en uitgedeeld aan vluchtelingen in Uden.

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws