Ieder kind heeft recht op onderwijs

Onderwijsprojecten

Volgens het rapport van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) moeten wereldwijd meer dan 152 miljoen kinderen werken om hun gezinnen financieel te ondersteunen, waardoor ze niet naar school kunnen gaan. Vooral in ontwikkelingslanden is de kans op het verkrijgen van onderwijs scheef verdeeld.

Video afspelen over Omslagfoto Onderwijsprojecten

Ieder kind heeft recht op onderwijs. Met uw bijdrage aan de onderwijsprojecten, regelt Hasene evenredige toegankelijkheid van onderwijs voor alle kinderen. Daarnaast wordt de economische groei van de ontwikkelingslanden gestimuleerd middels de onderwijsinvesteringen. Daarom zijn onderwijsprojecten de meest effectieve en duurzame vorm van ontwikkelingshulp.

Gerealiseerd dankzij uw steun

Fotogalerij

Overzicht

Gerelateerde nieuws

FAQ

Veelgestelde vragen

Op onze website gaat u naar ‘doneer nu’. Vervolgens maakt u de keuze voor de categorie “onderwijs”  en klikt u op “onderwijsprojecten”.  U kiest hier het gewenste project en geeft het bedrag van uw gift aan. Vervolgens gaat u naar “verder” en vult u de gevraagde informatie in, zodat het betalingsproces met succes kan worden voltooid.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Hier kunt u ook meer informatie over onze projecten opvragen.

Voor € 35,- euro in de maand kunt u een weeskind sponsoren. Met uw ondersteuning wordt onder andere de toegankelijkheid van het onderwijs voor het weeskind geregeld. Met alle andere donaties worden er aankopen gedaan voor de weeskinderen, zoals geschenken, schoolbenodigdheden en kleding.