Oproep tot noodhulp

Waarom noodhulp?

De Verenigde Naties schatten dat meer dan 25 miljoen mensen over de hele wereld afhankelijk zijn van dringende noodhulp. Natuurrampen, zoals aardbevingen, aardverschuivingen, overstromingen en branden of oorlogen vereisen een snelle interventie. Met onze noodhulp zijn we snel ter plaatse om de mensen in nood te voorzien van voedsel, kleding en huisvesting.

Video afspelen

Hoe kan ik onmiddellijke hulp bieden of doneren?

Kies op onze website onder de categorie ‘Doneer nu’ de categorie ‘Noodhulp’. Klik op ‘Noodhulp’ en voer het bedrag van uw donatie in. Bevestig met “Volgende” en voer nu de gevraagde informatie in, zodat het donatieproces met succes kan worden voltooid.

Een andere optie is om in contact te komen met onze vertegenwoordigers, zodat zij u kunnen helpen met uw donaties aan de noodhulp.

Gerealiseerd dankzij uw steun

Fotogalerij

Overzicht

Gerelateerde nieuws

Acil Kis Yardimi 848x300

Winter Noodhulp

Hasene International heeft zich in 2023-2024 ingezet in 16 landen. We hebben plannen gemaakt om winterhulp te bieden, zodat mensen

Lees meer
FAQ

Veelgestelde vragen

Het duurt meestal een periode van ongeveer vier tot zeven maanden. Gedurende deze tijd kunnen verschillende factoren van invloed zijn op de precieze duur, zoals de complexiteit van het project, de beschikbaarheid van middelen en de efficiëntie van het team.

Door een zorgvuldige planning en coördinatie kan het proces worden gestroomlijnd en de doorlooptijd worden verkort. Het is echter belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en voldoende tijd te nemen om het project op een kwalitatieve en succesvolle manier af te ronden.

Als u meer dan € 500,- heeft gedoneerd aan het waterproject, komt u in aanmerking om een speciale map te ontvangen met gedetailleerde informatie over de waterbron. In deze map vindt u uitgebreide informatie over het project, inclusief de locatie, de technologieën die worden gebruikt, de impact op de gemeenschap en foto's van de waterbron.

Dit biedt u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in hoe uw donatie een positieve verandering teweegbrengt en helpt om schoon en veilig drinkwater beschikbaar te maken voor degenen die het het hardst nodig hebben.

U selecteert op onze website ‘doneer nu’. Hier kunt u het kopje ‘waterproject’ selecteren en bepaalt u hoeveel u wilt doneren. Hierna kunt u een betaling uitvoeren door op de knop ‘doorgaan’ te klikken en uw gegevens in te voeren.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Hier kunt u ook meer informatie over onze projecten opvragen.

Donaties die onder € 500,- liggen, worden verzameld in een speciaal fonds dat wordt gebruikt voor het onderhoud en de reparaties van bestaande waterputten. Deze fondsen spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de duurzaamheid en efficiëntie van de waterbronnen.

Ze worden gebruikt om regelmatig onderhoud uit te voeren, technische problemen op te lossen en eventuele noodzakelijke reparaties uit te voeren om ervoor te zorgen dat de waterputten blijven functioneren en de gemeenschappen blijven voorzien van schoon en toegankelijk drinkwater. Door middel van uw donatie draagt u bij aan het behoud en de verbetering van de bestaande waterinfrastructuur, waardoor de impact op lange termijn wordt vergroot.

De garantieperiode voor de gebouwde waterputten bedraagt twee jaar. Tijdens deze periode zal ons toegewijde team verantwoordelijk zijn voor het dekken van alle reparaties die nodig zijn om de goede werking van de waterputten te waarborgen. U kunt vertrouwen op onze voortdurende ondersteuning en inzet voor de duurzaamheid van de waterinfrastructuur die we hebben opgezet.