Schoon water redt levens

Waterproject

Toegang tot schoon water is een mensenrecht dat momenteel ongeveer een zesde deel van de wereldbevolking uitsluit. Elk jaar sterven in ontwikkelingslanden duizenden mensen aan de directe gevolgen van vervuild water. Miljoenen kinderen moeten dagelijks lange afstanden lopend afleggen om het gezin te voorzien in de waterbehoeften.

Video afspelen
Waterputten geopend
0
Verschillende landen
0
sukuyususurec NL 1024x319
Schoon water, gezonde leven

Registratie voor het waterproject

Met goede watervoorzieningen kunnen ziektes voorkomen worden. En kunnen de kinderen hun tijd beter aan onderwijs besteden dan aan het halen van water. Met uw donaties aan het waterproject van Hasene, draagt u bij aan de bouw van drinkwaterputten, waarmee mensen toegang tot veilig en schoon drinkwater verkrijgen in hun gebied.

Gerealiseerd dankzij uw steun

Fotogalerij

Overzicht

Gerelateerde nieuws

FAQ

Veelgestelde vragen

Ongeveer vier tot zeven maanden.

Ieder die meer dan € 500,- euro heeft gedoneerd, ontvangt een map met informatie over de waterbron.

U selecteert op onze website ‘doneer nu’. Hier kunt u het kopje ‘waterproject’ selecteren en bepaalt u hoeveel u wilt doneren. Hierna kunt u een betaling uitvoeren door op de knop ‘doorgaan’ te klikken en uw gegevens in te voeren.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Hier kunt u ook meer informatie over onze projecten opvragen.

Donaties onder € 500,- worden in een fonds verzameld en gebruikt voor de onderhoud en reparaties van waterputten.

Het delen van het totale bedrag van een waterput met andere donateurs, wordt een gedeeltelijke donatie genoemd. Indien voor deze vorm van donatie gekozen wordt, krijgt de groep het recht om de waterput een naam te geven. Achteraf ontvangen de donateurs een dossier met meer informatie over hun waterput.

De garantieperiode is twee jaar. Gedurende deze periode zal ons team alle reparaties dekken.