Laat een wees niet aan zijn lot over

Weesproject

Volgens de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties (UNICEF) hebben wereldwijd meer dan 153 miljoen kinderen een of beide ouders verloren door oorlogen, ongevallen, ziektes en natuurrampen.

Hasene heeft het weesproject opgezet om zich over de wezen te ontfermen. Dankzij uw ondersteuning kunnen wij de weeskinderen bescherming, veiligheid en materiële ondersteuning aanbieden. Sponsor nu en bied een toekomst aan een wees.

Weeskinderen geholpen
0
Verschillende landen
0
Bouw samen een toekomst

Registratie voor het weesproject

Onder het motto “Laat de wees geen wees meer zijn” zetten wij dit project voort. Dankzij uw steun komen wij op voor weeskinderen.

 “…Als iemand omwille van Allah het hoofd van een wees streelt, zal hij beloond worden voor elk haartje die zijn hand heeft aangeraakt en als iemand een weeskind goed behandelt onder zijn verzorging, hij en ik zullen zoals deze twee zijn in het paradijs” en de profeet verwees naar zijn twee samengevoegde vingers. (Hadith)

Gerealiseerd dankzij uw steun

Fotogalerij

Overzicht

Gerelateerde nieuws

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor € 35,- euro in de maand, helpt u een wees aan een toekomst. De sponsoring van een wees is aanvankelijk beperkt tot een jaar. Indien de sponsor de ondersteuning van de wees na deze periode niet beëindigd, wordt deze automatisch verlengd met een jaar. De hulp eindigt, zodra de wees de volwassenheid heeft bereikt.

Elke sponsor ontvangt binnen drie tot zes weken na de start van het sponsorschap een map met persoonlijke informatie over de wees, zoals een pasfoto, informatie over het verblijf, het gezin en de school. De map wordt per post bezorgd aan de sponsoren.

Klik op onze website op “doneer nu”. Klik op ‘weesproject’ en geef het bedrag van uw donatie en het aantal wezen aan dat u wilt ondersteunen. Bevestig met “volgende” en voer nu de gevraagde informatie in, zodat de betaling met succes kan worden voltooid. Alle verdere stappen zijn te vinden in de tekst “weesproject registratie periode”.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Hier kunt u ook naar meer informatie over ons project vragen.

Naast ons weesproject, is er ook de mogelijkheid om te doneren zonder sponsor te worden. Uw donaties worden dan gebruikt voor de aankoop van geschenken, schoolbenodigdheden en kleding aan de wezen. Indien u doneert aan het weesfonds,  ontvangt u geen map met informatie over de weeskinderen.