Kizilay Gorusmesi foto 848x300 1
Nieuws

Altaş Ontmoet Voorzitter van Rode Halve Maan

Voorzitter van Hasene International, Bekir Altaş, heeft een ontmoeting gehad met Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, voorzitter van de Rode Halve Maan. Tijdens de bijeenkomst zijn nieuwe samenwerkingsverbanden en projecten besproken, met een focus op humanitaire hulp na recente rampen.

Werkzaamheden voor de aardbeving in Turkije, Gaza, Soedan…

Het gesprek vond plaats in het Centrum van de Rode Halve Maan in Ankara, waar de recente ontwikkelingen rondom rampen werden besproken. Altaş ontving gedetailleerde informatie over de dringende behoeften in aardbevingsgebieden en plannen voor langdurige wederopbouw. Hij benadrukte de situatie van onschuldige oorlogsslachtoffers, met name in Gaza en Soedan. Altaş deelde ook de inspanningen van Hasene op dit gebied met Yılmaz, waarbij hij informatie ontving over de hulp die de Rode Halve Maan biedt aan slachtoffers van aardbevingen en oorlogen, evenals andere maatschappelijke projecten voor kwetsbare groepen en behoeftigen.

Na het gesprek uitten beide voorzitters hun goede wensen. Altaş zei: “Ik wil u erg bedanken voor uw toegewijde werkzaamheden voor de aardbevings- en oorlogsslachtoffers. Ik bedank hierbij alle Rode Halve Maan medewerkers en vrijwilligers voor hun toewijding en inspanning.”

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws