Uw donatie biedt hoop aan de behoeftigen

Kurban-campagne

Volgens de gegevens van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO), is de jaarlijkse vleesconsumptie per inwoner: 4 kg in Bangladesh, 4,4 kg in India en 6,3 kg in Sri Lanka. In Afrika is de consumptie slechts marginaal hoger met 7,8 kg in Mozambique, 8,1 kg in Gambia, 8,8 kg in Nigeria en 9,6 kg in Tanzania.

Video afspelen over Omslagfoto Kurban campagne

Dankzij uw donaties aan de Kurban- campagne ontvangen jaarlijks miljoenen behoeftigen het offervlees. De Kurban-campagne is de hoop van de behoeftigen om een keer per jaar vlees te kunnen nuttigen. Wees de hoop en geef ook uw kurban-donatie aan Hasene.

Gerealiseerd dankzij uw steun

Fotogalerij

Overzicht

Gerelateerde nieuws

FAQ

Veelgestelde vragen

Het poolsysteem houdt in dat de donaties van de kurban-campagne verzameld worden in een pool. Ondanks de prijsverschillen van de offerdieren, kan er op deze manier in elk land geslacht worden.

Vanwege het poolsysteem is het vooraf niet aan te geven in welk land het offerdier wordt geslacht.

Ja, middels een sms en e-mail wordt u naderhand geïnformeerd.

U selecteert op onze website ‘Doneer nu’ en klikt op het kopje Kurban-campagne. Vervolgens volgt u de aanwijzingen om uw betaling uit te kunnen voeren.

Een tweede optie is om het onderstaande formulier in te vullen en op te sturen naar het adres van Stichting Hasene.

Een derde optie is om in contact te komen met de regionale vertegenwoordigers van Stichting Hasene, zodat u geholpen kunt worden met uw donaties.

U kunt een machtigingsformulier invullen en afgeven aan stichting Hasene.

Video afspelen