kurban 2022 kenya 1364x600 1 848x300
Nieuws

Kurban geeft hoop aan miljoenen arme mensen

De kurban-campagne die in 2022 werd uitgevoerd met de slogan “Open de deur naar broederschap met jullie offers” is tot een einde gekomen.

In de kurban-campagne die in 97 landen, met een totaal van 428 observators werd geactualiseerd, werden landen en gebieden voorrang gegeven waar veel natuurrampen zoals aardbevingen, overstromingen gebeuren; waar door oorlogen mensen onderdrukt worden; waar veel honger en armoede is.

In de campagne zijn er 225 duizend 463* offerdonaties verzameld, zijn er 227 duizend 145* offers geslacht en uitgedeeld aan miljoenen armen. Hasene heeft zijn doel overtroffen met het verzamelen en slachten van de offers en heeft de hoogste aantal offerdonaties tot nu toe.

Voorzitter Hasene International e.V. Mesud Gülbahar evalueert de campagne:

“We zetten elk jaar nieuwe doelen voor de campagne en doen ons best om deze te bereiken. We weten dat iedere moeite betekent dat we armen en hulpbehoeftigen benaderen, ze hoop geven en onze smeekbedes met ze te delen. Met deze motivatie voeren we ons werk uit.

Met dank aan Allah hebben we ook dit jaar onze doelen gehaald en hebben we de hoogste aantal offerdonaties tot nu toe verzameld. Onze agenda bestaat uit liefdadigheid, hasanah, goedheid en schoonheid.

Onze donateurs die ons vertrouwen met hun donaties, nemen een standpunt van goedheid en vrede. Aan de andere kant is er geld dat wordt gebruikt voor oorlogen, wapens en koloniën. We zijn tevreden met het leiden naar goedheid en schoonheid.

We organiseren al langer dan 10 jaar kurban-campagnes. We hebben er veel ervaring mee opgebouwd. We sturen duizenden observators uit Europa, Turkije, Amerika, en Canada naar de landen waar de offers worden geslacht en uitgedeeld.

Dit jaar hadden we 428 observators. Zij zorgden ervoor dat de campagne op een goede manier werd uitgevoerd. Achter elk succes zullen er verborgen helden zijn.

We danken deze verborgen helden, onze donateurs die ervoor zorgden dat we onze doel overtroffen, onze vertegenwoordigers, onze observators, onze vrijwilligers en andere medewerkers enorm.”

* Het is mogelijk dat er kleine veranderingen zijn in deze cijfers. Deze cijfer drukt het deel uit dat verzameld is door de gehele goede doelen van Hasene.

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws