Weesproject
Laat een wees niet aan zijn lot over

Waarom het weesproject?

Volgens de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties (UNICEF) hebben wereldwijd meer dan 140 miljoen kinderen een of beide ouders verloren door oorlogen, ongevallen, ziektes en natuurrampen. Hasene heeft het weesproject opgezet om zich over de wezen te ontfermen. Dankzij uw ondersteuning kunnen wij de weeskinderen bescherming, veiligheid en materiële ondersteuning aanbieden. Sponsor nu en bied een toekomst aan een wees.

Verloop van de registratie

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de sponsoring van een wees?

Voor € 35,- euro in de maand, helpt u een wees aan een toekomst. De sponsoring van een wees is aanvankelijk beperkt tot een jaar. Indien de sponsor de ondersteuning van de wees na deze periode niet beëindigd, wordt deze automatisch verlengd met een jaar. De hulp eindigt, zodra de wees de volwassenheid heeft bereikt.

Krijg ik informatie over mijn wees?

Elke sponsor ontvangt binnen drie tot zes weken na de start van het sponsorschap een map met persoonlijke informatie over de wees, zoals een pasfoto, informatie over het verblijf, het gezin en de school. De map wordt per post bezorgd aan de sponsoren.

Hoe kan ik deelnemen aan het weesproject?

Klik op onze website op “nu doneren”. Klik op ‘weesproject’ en geef het bedrag van uw donatie en het aantal wezen aan dat u wilt ondersteunen. Bevestig met “volgende” en voer nu de gevraagde informatie in, zodat de betaling met succes kan worden voltooid. Alle verdere stappen zijn te vinden in de tekst “weesproject registratie periode”.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Hier kunt u ook naar meer informatie over ons project vragen.

Wat is het weesfonds?

Naast ons weesproject, is er ook de mogelijkheid om te doneren zonder sponsor te worden. Uw donaties worden dan gebruikt voor de aankoop van geschenken, schoolbenodigdheden en kleding aan de wezen. Indien u doneert aan het weesfonds,  ontvangt u geen map met informatie over de weeskinderen.

Contactgegevens afdeling weesproject

Adres

Bergweg 322-A
3032 BB Rotterdam

E-mail

info@hasene.nl

Help en doneer nu!