9d2eebf1 eced 48c1 b253 8c52126b570c 1320x743 1 848x300
Nieuws

Hasene zet zijn werk in Syrië voort

Hasene blijft doorgaan met het project “Hasene Syria Village Complex” in de stad Azez, die getroffen is door de aardbevingen op 6 februari. Tegelijkertijd blijft het ook voedselvoorraden leveren aan de lokale bevolking in de regio.

HASENE SYRIE DORPSPROJECT GAAT ONVERSTOORD VERDER

Hasene zet haar werk voort met het ‘Hasene Syrian Village Complex Project’ in Azez, Syrië, dat werd getroffen door de aardbevingen met als epicentrum Kahramanmaraş op 6 februari 2023. Binnen het kader van het project wordt een dorpscomplex gebouwd met 108 woningen, een moskee, een gezondheidscentrum, een school en een waterput. Op dit moment wordt verwacht dat de bouwwerkzaamheden snel vorderen en dat het project volgens de vastgestelde planning zal worden voltooid. In dit project, dat tot doel heeft bij te dragen aan de wederopbouw van de samenleving na oorlog en aardbeving, is het streven om solidariteit en ondersteuningsnetwerken te versterken.

VOEDSELPAKETTEN ZIJN OOK GELEVERD IN DE REGIO

Voedselpakketten werden uitgedeeld aan gezinnen in het kamp genaamd “El Iyva 3” in het Syrische Azez-district. Pakketten met spullen om in de basisvoedselbehoeften van een gezin te voorzien, werden uitgedeeld aan mensen in nood. Daarnaast werd opgemerkt dat er al 5 maanden geen voedselhulp was verstrekt aan dit kamp, en dat Hasene heeft gereageerd op de behoeften van de lokale bevolking.

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws