€0

€31.108,46

Gedoneerd 0%

Zonnepanelensysteem voor scholen in Libanon

Al-Qalamoun, een schilderachtig stadje aan de Libanese kust, staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis. Het is een toegangspoort tot de stad Tripoli, de op één na grootste stad van Libanon, en heeft een lange traditie van ambachten en onderwijs. Echter, zoals in heel Libanon wordt ook Qalamoun geconfronteerd met uitdagingen, vooral op het gebied van onderwijs, als gevolg van de huidige crisis in het land.

Projectdetails

Het ‘Duurzaam Onderwijssysteem in Qalamoun’ omvat de installatie van een hybride zonnepanelensysteem voor schone energie op twee scholen: Al-Qalamoun Public High School, met 8 leslokalen en ongeveer 200 studenten, en Qalamoun Technical Institute, met 4 leslokalen en ongeveer 100 studenten. Het project is van vitaal belang omdat deze scholen momenteel kampen met een gebrek aan betrouwbare elektriciteitsvoorziening, waardoor de kwaliteit van het onderwijs in gevaar komt. De technische aspecten van het project omvatten de installatie van zonnepanelen, een omvormerapparaat en lithiumbatterijen, waardoor de scholen volledig onafhankelijk worden van het staatselektriciteitsnet. Het project zal niet alleen de huidige onderwijsomgeving verbeteren, maar ook een duurzame toekomst creëren voor de gemeenschap van Qalamoun.

Help ons bij het realiseren van een duurzaam onderwijssysteem in Qalamoun en draag bij aan de toekomst van de kinderen van deze prachtige stad.

img-15

Projectdoelen

Opbrengsten

Gerealiseerd dankzij uw steun

Fotogalerij