Omslagfoto Gezondheidsprojecten
Nieuws

De mobiele kliniek

De mobiele kliniek van Hasene in Kahramanmaraş is actief om medische zorg te bieden aan de mensen die getroffen zijn door de recente aardbeving in Turkije. Zodra het hartverscheurende nieuws over de ramp binnenkwam, werd de mobiele kliniek snel vanuit Sarajevo gestuurd en is sinds 10 februari actief met het behandelen van patiënten voor het stadhuis.

Meer dan 50 deskundige artsen en getrainde verpleegkundigen hebben zich vrijwillig aangemeld om hun diensten aan te bieden en de slachtoffers te helpen. Met een verscheidenheid aan specialisaties aanwezig in de mobiele kliniek kunnen we uitgebreide zorg bieden aan alle patiënten, vergelijkbaar met een ziekenhuissituatie.

Onze kliniek is opgedeeld in verschillende afdelingen, waaronder een chirurgische, kinder- en interne geneeskunde-afdeling, waardoor gerichte hulp mogelijk is voor alle slachtoffers op basis van hun individuele medische behoeften. We blijven 24/7 bereikbaar om ervoor te zorgen dat iedereen die getroffen is de nodige medische aandacht krijgt. We zijn toegewijd om alles te doen wat mogelijk is om zoveel mogelijk slachtoffers te helpen en hen de best mogelijke medische zorg te bieden.

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws