img-15
Nieuws

Hasene ontmoet UNRWA in Amman voor de behoeften in Gaza

In Amman, de hoofdstad van Jordanië, zijn we met UNRWA bijeengekomen om onze projecten in Gaza te coördineren. De inspanningen, variërend van het leveren van voedsel tot het opzetten van tenten en het leveren van gezondheidsdiensten, gaan door. Vandaag hebben we evaluatierapporten van deze activiteiten bekeken en hun voortgang en impact geanalyseerd.

Daarnaast hebben we de nodige voorbereidingen afgerond voor zeevervoer en landtransport van hulpgoederen. Echter, moeten we onze logistieke operaties up-to-date houden met de laatste ontwikkelingen. In het licht van recente gebeurtenissen in Rafah, geven we prioriteit aan het efficiënt distribueren van hulpgoederen en het leveren hiervan aan de hulpbehoeftigen. Om voorbereid te zijn op onverwachte omstandigheden, overwegen we ook alternatieve routes.

Het pleeggezinnen project, dat van levensbelang is voor weeskinderen en vermiste kinderen, voeren we zorgvuldig uit. We bekijken regelmatig de huidige status van het project en voeren risicoanalyses uit. We zijn ons ervan bewust dat elke leeftijdsgroep verschillende problemen en behoeften heeft en werken daarom aan specifieke oplossingen. Voor gehandicapte kinderen en kinderen met chronische ziekten is speciale zorg en revalidatie nodig.

Tijdens onze vergadering met groepen die net terug zijn uit Gaza hebben we de noodzaak gezien voor behoeften, zoals kleding en schoenen. Het meest hartverscheurende was om te horen dat kinderen de scherven van bommen als speelgoed gebruiken. Moge Allah al onze kinderen beschermen en hen een vreedzame toekomst bieden.

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws