Konteyner Kent Turkiye 3 1024x724
Nieuws

Hasene bouwt in 3 provincies van Turkije containersteden voor de slachtoffers van de aardbevingen

Vanwege de aardbevingen in Adıyaman, Kahramanmaraş en Hatay zijn veel mensen dakloos geworden. Hierdoor bouwt Hasene containersteden voor de aardbevingsslachtoffers.
De containerwoningen, elk 21 vierkante meter, zijn uitgerust om een comfortabele leefruimte te bieden. In deze woningen zijn airconditioning, mini-koelkasten, gaskachels, onderkasten, elektrische kookplaten, grote gasflessen, slaapbanken, kussens, dekens, opklapbare bedden, tapijten, verwarmingen, stoelen, elektrische boilers, toiletten, badkamers, tweedeurskasten, inklapbare tafels, 6-persoons eetserviezen en waterketels aanwezig.

In de containerstad zullen ook 240 vierkante meter aan mannelijke en vrouwelijke gebedsruimtes, mannelijke en vrouwelijke ontspanningsruimtes, kinderrevalidatie, onderwijs- en speelruimtes, mobiele gezondheidsdiensten, mobiele bakkerij en administratieve gebouwen beschikbaar zijn.
Donateurs kunnen de aardbevingsslachtoffers helpen door een gedeeltelijke of volledige donatie van een containerwoning, inclusief de interieurinrichting. Deze donaties zullen worden gebruikt voor de bouw van de containerwoningen en de diensten die aan de aardbevingsslachtoffers worden verleend.

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws