WhatsApp Image 2023 02 19 at 10.24.01 768x576
Nieuws

De mobiele kliniek van Hasene staat klaar voor de slachtoffers van de aardbeving

De mobiele kliniek van Hasene in Kahramanmaraş staat klaar om behandeling te bieden aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije

Nadat het slechte nieuws over de aardbeving Hasene had bereikt was de mobiele kliniek meteen klaargemaakt en vertrokken vanuit Sarajevo. Sinds vrijdag 10 februari staat de mobiele kliniek klaar in Kahramanmaraş voor het stadshuis. Ruim 50 artsen en verpleegkundigen staan gereed om vrijwillig de slachtoffers te helpen en ze te behandelen. Dankzij de vrijwilligers en de verschillende specialisaties die aanwezig zijn, kan de mobiele kliniek behandelen net als een echte ziekenhuis.

De mobiele kliniek is opgedeeld in verschillende afdelingen zodat we slachtoffers met verschillende hulpvragen goed kunnen helpen. Bijvoorbeeld, een chirurgische afdeling voor ernstig gewonden, een kinderafdeling voor de kinderen en afdeling voor interne geneeskunde.

De mobiele kliniek staat 24/7 klaar om de slachtoffers te helpen

Na de aardbeving zijn er meer dan 100 duizend mensen gewond geraakt. Met de mobiele kliniek van Hasene doen wij ons best om zoveel mogelijk mensen te behandelen.

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws