Top,View,Bread,Cloth,Nutration
Nieuws

De mobiele bakkerij

Hasene’s mobiele bakkerij is onderweg naar de door aardbeving getroffen gebieden, waar het 20 duizend broden per dag zal produceren. De Milli Görüş Islamitische Gemeenschap en Hasene blijven hulp bieden aan de getroffenen van de aardbevingen. De mobiele bakkerij van de Hasene Relief Organization bedient sinds 2013 Syrische vluchtelingen in Hatay, Kilis en Akçakale (Şanlıurfa) en gaat nu naar de door aardbeving getroffen gebieden.

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken Disaster and Emergency Management Authority (AFAD) vertrekt de bakkerij vanuit Akçakale naar het gebied met de grootste behoefte. Vanwege de onbruikbare wegen en de slechte weersomstandigheden zal AFAD bepalen waar de mobiele bakkerij wordt ingezet.

Zodra het gebied is aangewezen, zal de bakkerij beginnen met het produceren van brood om de slachtoffers te helpen. Hasene heeft aangegeven dat dit gebied waarschijnlijk Elbistan of het centrum van Kahramanmaraş zal zijn. De mobiele bakkerij is al 10 jaar operationeel en bediende eerder het vluchtelingenkamp Akçakale (Şanlıurfa).

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws