Schoon water redt levens

Waterproject

Toegang tot schoon water is een essentieel mensenrecht dat helaas nog steeds ontbreekt voor ongeveer een zesde van de wereldbevolking. Duizenden levens worden jaarlijks geëist door ziektes veroorzaakt door vervuild water, vooral in ontwikkelingslanden. Kinderen leggen dagelijks vermoeiende afstanden af om water te halen, wat hun onderwijskansen belemmert.

Het waterproject van Hasene streeft naar positieve verandering door de bouw van drinkwaterputten, waardoor gemeenschappen veilig en schoon drinkwater krijgen. Uw donaties zijn de sleutel tot dit levensreddende initiatief.

sukuyususurec NL 1024x319
Schoon Water

Registratie voor het waterproject

Sluit je aan bij Hasene’s waterproject en help levens redden. In ontwikkelingslanden kost vervuild water jaarlijks duizenden levens. Jouw registratie helpt bij de bouw van drinkwaterputten en biedt gemeenschappen een kans op een gezonde toekomst.
Waterput regestratie stppen Hasene
FAQ

Veelgestelde vragen

Het duurt meestal een periode van ongeveer vier tot zeven maanden. Gedurende deze tijd kunnen verschillende factoren van invloed zijn op de precieze duur, zoals de complexiteit van het project, de beschikbaarheid van middelen en de efficiëntie van het team.

Door een zorgvuldige planning en coördinatie kan het proces worden gestroomlijnd en de doorlooptijd worden verkort. Het is echter belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en voldoende tijd te nemen om het project op een kwalitatieve en succesvolle manier af te ronden.

Als u meer dan € 500,- heeft gedoneerd aan het waterproject, komt u in aanmerking om een speciale map te ontvangen met gedetailleerde informatie over de waterbron. In deze map vindt u uitgebreide informatie over het project, inclusief de locatie, de technologieën die worden gebruikt, de impact op de gemeenschap en foto's van de waterbron.

Dit biedt u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in hoe uw donatie een positieve verandering teweegbrengt en helpt om schoon en veilig drinkwater beschikbaar te maken voor degenen die het het hardst nodig hebben.

U selecteert op onze website ‘doneer nu’. Hier kunt u het kopje ‘waterproject’ selecteren en bepaalt u hoeveel u wilt doneren. Hierna kunt u een betaling uitvoeren door op de knop ‘doorgaan’ te klikken en uw gegevens in te voeren.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Hier kunt u ook meer informatie over onze projecten opvragen.

Donaties die onder € 500,- liggen, worden verzameld in een speciaal fonds dat wordt gebruikt voor het onderhoud en de reparaties van bestaande waterputten. Deze fondsen spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de duurzaamheid en efficiëntie van de waterbronnen.

Ze worden gebruikt om regelmatig onderhoud uit te voeren, technische problemen op te lossen en eventuele noodzakelijke reparaties uit te voeren om ervoor te zorgen dat de waterputten blijven functioneren en de gemeenschappen blijven voorzien van schoon en toegankelijk drinkwater. Door middel van uw donatie draagt u bij aan het behoud en de verbetering van de bestaande waterinfrastructuur, waardoor de impact op lange termijn wordt vergroot.

De garantieperiode voor de gebouwde waterputten bedraagt twee jaar. Tijdens deze periode zal ons toegewijde team verantwoordelijk zijn voor het dekken van alle reparaties die nodig zijn om de goede werking van de waterputten te waarborgen. U kunt vertrouwen op onze voortdurende ondersteuning en inzet voor de duurzaamheid van de waterinfrastructuur die we hebben opgezet.

Door € 35,- per maand te doneren, kunt u een wees helpen bij het opbouwen van een toekomst. In eerste instantie is de sponsoring van de wees beperkt tot één jaar. Als de sponsor na deze periode de ondersteuning niet beëindigt, wordt deze automatisch met nog een jaar verlengd.

De hulp blijft doorgaan totdat de wees volwassen is geworden, waarna de ondersteuning wordt beëindigd. Uw voortdurende steun maakt een blijvende impact op het leven van de wees mogelijk.

Bezoek onze website en klik op Nu doneren. Selecteer het Weesproject en geef het donatiebedrag en het aantal wezen aan dat u wilt ondersteunen. Bevestig uw keuze door op Volgende te klikken en vul vervolgens de gevraagde informatie in om de betaling succesvol af te ronden.

U vindt alle verdere stappen in de tekst Weesproject Registratie Periode. Als alternatief kunt u het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Neem gerust contact met ons op via dit formulier voor meer informatie over ons project.

Om te doneren, gaat u naar onze website en klikt u op "Doneer nu". Kies vervolgens de categorie "Onderwijs" en selecteer de gewenste onderwijsprojecten. Geef het bedrag van uw donatie op en klik op "Verder". Vul de gevraagde informatie in om het betalingsproces succesvol te voltooien.

Als alternatief kunt u het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. U kunt ook bij onze filialen meer informatie over onze projecten opvragen. We staan klaar om u te helpen en danken u voor uw steun.

Op onze website, ga naar "Doneer nu" en selecteer de categorie "Gezondheid". Klik op "Gezondheidsprojecten" en kies het gewenste project. Geef het bedrag van uw donatie op en bevestig met "Volgende". Vul de gevraagde informatie in om het donatieproces succesvol af te ronden.

Een andere optie is om contact op te nemen met onze vertegenwoordigers, zij helpen u graag met uw donaties voor noodhulp.

Dit fonds verzamelt alle donaties voor cataract. Hieruit wordt oogheelkundige chirurgie gefinancierd voor het verwijderen van cataract. Op deze manier kunnen duizenden mensen hun gezichtsvermogen herstellen.