Hasene hulporganisatie biedt hulp aan Al-Manar School in Libanon voor het installeren van zonnepanelen

Al-Manar School is een particuliere non- profit onderwijsinstelling, opgericht in 1972 en gevestigd in het dorp Qalamoun – Libanon-noord.
De school wil studenten op educatief en gedragsmatig vlak voorzien van kennis, de persoonlijkheden van studenten ontwikkelen, de communicatie tussen de school en de ouders verbeteren, de verbondenheid van de student met zijn familie, thuisland en gemeenschap versterken. Al-Manar wil zowel de studenten als de leraren en iedereen die met de school te maken heeft motiveren.
In studiejaar 2021-2022 zijn er 692 studenten (358 mannen en 334 vrouwen), verdeeld van KG1 tot graad 12 (Franse hoofdtaal) en van KG1 tot graad 1 (Engelse hoofdtaal).
De school heeft ongeveer 97 medewerkers in dienst (leraren, beheerders en algemene medewerkers).

Hasene helpt Al-Manar School bij het installeren van 92 zonnepanelen, zodat de school hoge effectieve stroomvoordelen krijgt. Het huidige zonnepaneelsysteem bevat geen batterijen en is afhankelijk van een elektrische bron. Het nieuwe systeem is duurzamer en milieuvriendelijker. De school heeft hierdoor een lagere elektriciteitsrekening en zal minder kosten hebben aan onderhoud.

Contactgegevens van de afdeling Noodhulp

Adres

Bergweg 322-A
3032 BB Rotterdam

E-mail

info@hasene.nl

Doneer en help mee!