AEL1779 min kopie 1 848x300
Nieuws

Feest van geven en delen

HASENE doneert voedselpakketten aan Voedselbanken Nederland

Op 23 maart 2023 vangt het vastenmaand Ramadan; de maand van bezinning en verbondenheid aan.

Het is een tijd waarin saamhorigheid, liefdadigheid, centraal staat. Het is een moment dat men zich van wereldse zaken terugtrekt en bovenal de medemens niet mag en kan loochenen.

Aardbeving, overstroming, epidemieën en armoede, welk omstandigheid dan ook, is het moment je evennaaste te mededogen.

Met de waarschuwing: “Iemand die slaapt terwijl zijn buur honger heeft, behoort niet tot één van ons”, gaat Stichting Hasene Hulporganisatie Nederland traditie getrouw ook dit jaar voedselpakketten uitdelen.

In samenwerking met Voedselbanken Nederland zal de voedselbank van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Nijmegen in de maand Ramadan ondersteund worden middels uit te reiken voedselpakketten aan de behoeftigen. Het gaat om gezinspakketten met diverse waren. Buiten de bovengenoemde steden gaan we aan huishoudens uitreiken die bij Hasene zijn gemeld.

De solidariteit en vrijgevigheid van de heilige maand zal Hasene ook dit jaar ver over de grens brengen. Ten einde het “feest van geven en delen” ook in verre oorden, in verschillende delen van de wereld, in verschillende landen “gevierd” gaat worden.

Middels uw bijdrage kunnen we het “feest van geven en delen” vergroten. Typerend de maand Ramadan; zelfbeheersing en bescheidenheid, nodigen we u uit te doneren opdat honderdduizenden armen en hulpbehoeftigen voorzien kunnen worden van een basisvoedselpakket.

Klik hier om ook een voedselpakket te delen!

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws