Antakya,,Turkey,02.11.2023,Hungarian,Rescue,Teams,Are,Searching,For,Survivors
Nieuws

De slachtoffers

Wij willen graag het uitstekende humanitaire werk dat Hasene heeft verricht ter ondersteuning van degenen die getroffen zijn door de recente aardbeving in Turkije erkennen. Ondanks de talloze natuurrampen die hebben plaatsgevonden, heeft de gemeenschap zich verenigd en hun onwankelbare toewijding getoond om humanitaire hulp te bieden tijdens deze moeilijke tijden. De inspanningen van Hasene om tijdens de komende maand Ramadan verschillende projecten te organiseren zijn werkelijk opmerkelijk. Deze projecten zullen helpen om het lijden van de getroffen gemeenschap te verlichten en een gevoel van solidariteit en broederschap te bevorderen onder hen.

De voorzitter van Hasene, Bekir Altas, heeft zijn enthousiasme geuit voor de initiatieven die tijdens Ramadan plaatsvinden en benadrukt dat ze van plan zijn tenten op te zetten in Malatya, Kahramanmaras, Adiyaman en Hatay, waar gezamenlijke iftar-maaltijden worden geserveerd aan degenen die dat nodig hebben. Ze zullen ook verschillende activiteiten en programma’s organiseren gedurende de maand Ramadan om morele steun te bieden aan hun getroffen broeders en zusters.

De vriendelijke en gulle hulp die Hasene heeft geboden, toont de kracht van empathie en gemeenschap in tijden van crisis. We applaudisseren hun medelevende inspanningen om ervoor te zorgen dat de nodige behoeften van de slachtoffers worden vervuld, inclusief de verstrekking van essentiële hulp via soepkeukens en iftar-maaltijden. Het is inspirerend om te zien welke impact Hasene heeft op het versterken van solidariteit om genezing en herstel te bevorderen voor degenen die zijn getroffen door deze verwoestende gebeurtenis.

Deel het:
Overzicht

Gerelateerde nieuws