Samen maken

Als bedrijf kunt u bijdragen door middel van donaties, sponsorships of vrijwilligerswerk. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve impact hebben op het leven van mensen wereldwijd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken en uw school of bedrijf te betrekken bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Laten we samenwerken voor een betere wereld.

Maak een verschil met Hasene

Organiseer inzamelingsacties, sponsorloop-evenementen of educatieve workshops om het belang van humanitaire hulp en solidariteit te benadrukken. Samen kunnen we jonge mensen inspireren om empathie en betrokkenheid te tonen en hen de waarde van vrijgevigheid en medeleven bijbrengen.

Voor bedrijven biedt Hasene verschillende mogelijkheden om maatschappelijk verantwoord ondernemen te bevorderen. Word een trotse sponsor van onze projecten en draag bij aan het bieden van noodhulp, onderwijskansen, medische zorg en andere levensreddende diensten aan degenen die het het hardst nodig hebben.

Gerealiseerd dankzij uw steun

Fotogalerij

Overzicht

Nieuws

FAQ

Veelgestelde vragen

Het duurt meestal een periode van ongeveer vier tot zeven maanden. Gedurende deze tijd kunnen verschillende factoren van invloed zijn op de precieze duur, zoals de complexiteit van het project, de beschikbaarheid van middelen en de efficiëntie van het team.

Door een zorgvuldige planning en coördinatie kan het proces worden gestroomlijnd en de doorlooptijd worden verkort. Het is echter belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en voldoende tijd te nemen om het project op een kwalitatieve en succesvolle manier af te ronden.

Als u meer dan € 500,- heeft gedoneerd aan het waterproject, komt u in aanmerking om een speciale map te ontvangen met gedetailleerde informatie over de waterbron. In deze map vindt u uitgebreide informatie over het project, inclusief de locatie, de technologieën die worden gebruikt, de impact op de gemeenschap en foto's van de waterbron.

Dit biedt u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in hoe uw donatie een positieve verandering teweegbrengt en helpt om schoon en veilig drinkwater beschikbaar te maken voor degenen die het het hardst nodig hebben.

U selecteert op onze website ‘doneer nu’. Hier kunt u het kopje ‘waterproject’ selecteren en bepaalt u hoeveel u wilt doneren. Hierna kunt u een betaling uitvoeren door op de knop ‘doorgaan’ te klikken en uw gegevens in te voeren.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Hier kunt u ook meer informatie over onze projecten opvragen.

Donaties die onder € 500,- liggen, worden verzameld in een speciaal fonds dat wordt gebruikt voor het onderhoud en de reparaties van bestaande waterputten. Deze fondsen spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de duurzaamheid en efficiëntie van de waterbronnen.

Ze worden gebruikt om regelmatig onderhoud uit te voeren, technische problemen op te lossen en eventuele noodzakelijke reparaties uit te voeren om ervoor te zorgen dat de waterputten blijven functioneren en de gemeenschappen blijven voorzien van schoon en toegankelijk drinkwater. Door middel van uw donatie draagt u bij aan het behoud en de verbetering van de bestaande waterinfrastructuur, waardoor de impact op lange termijn wordt vergroot.

De garantieperiode voor de gebouwde waterputten bedraagt twee jaar. Tijdens deze periode zal ons toegewijde team verantwoordelijk zijn voor het dekken van alle reparaties die nodig zijn om de goede werking van de waterputten te waarborgen. U kunt vertrouwen op onze voortdurende ondersteuning en inzet voor de duurzaamheid van de waterinfrastructuur die we hebben opgezet.